• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 8 Desember Des
Søndag Søn 11 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Tirsdag Tir 17 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
I dag 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Hjemme
Ringerike
RIN
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Ringerike

Stjernen avslutter denne ukas tette kampprogram med å reise til Hønefoss for å møte Ringerike Panthers. Våre røde helter gjorde en solid kamp hjemme i Stjernehallen mot Grüner på torsdag, og akter å bygge videre på det i ettermiddag i Schjongshallen.

Kveldens motstander
Ringerike befinner seg på niendeplass på tabellen, elleve poeng foran Grüner og seks poeng bak Manglerud Star. MS har for øvrig den siste plassen som kvalifiserer til årets sluttspill. Etter 33 spilte kamper har ringerikingene sanket 20 poeng fordelt på seks seire og 27 tap. På de seks siste kampene står laget fra Hønefoss med en seier mot Grüner og fem tap. Noen omrokeringer i spillertroppen har det også vært siden laget møtte Stjernen sist. Amerikanske Colin Jacobs har reist hjem grunnet familiære årsaker, mens Elias Antonsen har meldt overgang til Halden og Comet. Inn har Vegard Faret kommet på lån fra Stavanger Oilers. Ringerike er et lag som jobber hardt gjennom hele kampen, så her gjelder det for Stjernen å være med fra første dropp.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Ringerike har møtt hverandre tre ganger så langt denne sesongen, og alle poengene har havnet i Fredrikstad. I Stjernehallen scoret Ole Einar Engeland Andersen de to første målene da Stjernen vant 5-2, før Stian Kaltrud Nystuen satte fire pucker da våre røde helter vant 2-7 på borteis. Seier 6-3 ble det i det tredje oppgjøret hvor Alex Dostie, Austin Cangelosi og John Nicholas Piccnich var involvert i alle målene.

Status Stjernen
Stjernen innehar fortsatt femteplassen på tabellen, og er á poeng med Frisk Asker og Storhamar på plassene foran og 25 poeng foran Lillehammer. Etter 34 spilte kamper har våre røde helter sanket 66 poeng, fordelt på 22 seire og 12 tap. På de seks siste kampene har det blitt fire seire og to tap. Det er uhyre jevnt på tabellen, det skiller kun syv poeng mellom sjette- og førsteplass, så hvert eneste poeng er verdt å kjempe for inn mot sluttspillet. Alex Dostie, John Nicholas Piccnich og Austin Cangelosi topper poengligaen I årets Fjordkraft-liga, mens Cangelosi også er toppscorer sammen med Stian Kaltrud Nystuen. Dostie og Piccnich topper derimot statistikken for flest målgivende pasninger. Det er solid offensivt skyts Stjernen kan skilte med, og det skal nok panterne fra Hønefoss også få merke.

Brendan Ellis er ikke med i troppen til dagens kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for line up!

Totalt for sesongen 22/23:
Poengkongen:
Stjernen: Alex Dostie 51 poeng hver (11 + 40)
Ringerike: Dennis Ryttar 23 poeng (3 + 20)

Utvisninger:
Stjernen: Benjamin Byrkjeland 47 minutter
Ringerike: Thor Jørgen Friestad 58 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 23,8%
Ringerike: 19,5%

Undertallspill:
Stjernen: 81,9%
Ringerike: 71%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 89,9% / Preben Rabben Arntsen 92%
Ringerike: Mattias Pettersson 88% / Jørgen Rønning 87,1%

Følg kampen:
-Se kampen på Tv2 Play fra kl. 15:55. Kampstart kl 16:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på  HockeyLive.