• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 8 Desember Des
Søndag Søn 11 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Tirsdag Tir 17 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
I dag 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Grüner
GRU

Før kampen mot Grüner

Stjernen inviterer til hockeyfest i Stjernehallen i kveld hvor våre røde helter skal møte Grüner i kampen om nye poeng. Billetten koster kun femti kroner – bli med på kamp og opplev den magiske stemningen i Stjernehallen når guttæne byr opp til kamp!

Kveldens motstander
Grüner innehar tiendeplassen på tabellen – elleve poeng bak Ringerike og sytten poeng bak Manglerud Star som har den siste plassen som kvalifiserer til sluttspillet. På 32 spilte kamper har laget fra «løkka» sanket ni poeng fordelt på tre seire og 29 tap. På de seks siste kampene er det blitt en seier mot Manglerud Star i den nest siste runden i 2022, og fem tap. Oslo-laget hadde for øvrig Frisk Asker på gaffelen lenge i forrige runde, men måtte til slutt gi tapt. Noen utskiftninger i troppen siden Grüner møtte Stjernen sist har det også blitt. Målvakt Mikkel Wik har forlatt klubben, mens Christopher van Doorn har ankommet fra Gjøvik Hockey. I tillegg er måvakten Marcus Dehn og tidligere Grüner-spiller Sean-Michel Sunnqvist innlånt fra henholdsvis Frisk Asker U20 og Kongsvinger. Tabellposisjonen til tross, dette er et lag man må vokte seg for å undervurdere.

Tidligere oppgjør
Stjernen har møtt Grüner tre ganger tidligere denne sesongen, og har vunnet alle tre. Douglas Byrkjeland og Jonathan Hermansson var blant målscorerne da Stjernen vant 1-5 i september, Stian Kaltrud Nystuen ble matchvinner da de røde vant 4-3 i Stjernehallen. Mens Mikael Mikalsen åpnet ballet i det forrige oppgjøret hvor Stjernen til slutt seiret med 2-11.

Status Stjernen
Stjernen befinner seg på sjetteplass på tabellen – a poeng med Frisk Asker og Storhamar på plassene foran, og 22 poeng foran Lillehammer på syvendeplass. Etter 33 spilte kamper har de røde sanket 63 poeng fordelt på 21 seire og tolv tap. På de seks siste kampene er det blitt tre seire og tre tap, og Stjernen er nok motiverte til å ta revansjesugne etter å komme seg tilbake på vinnersporet etter det noe forsmedelige tapet i Stavanger på tirsdag. Stjernen er fortsatt blant lagene som scorer flest mål i ligaen, og plukker bra med både mål og målgivende pasninger også. Jarl Fredrik Tillman og Douglas Byrkjeland manglet i en ellers skadefri tropp sist, og det gjenstår å se om de to slutter seg til troppen i kveld. Jager Stjernen ut undervurderingsspøkelset fra garderoben, så er mulighetene store for å kunne fylle skåla til randen med hockeygodis i kveld.

Troppen til dagens kamp er ikke klar ved publisering av denne saken. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for line up!

Statistikk for sesongen 2022/23

Poengkongen:
Stjernen: Alex Dostie 47 poeng (11 + 36)
Grüner: Nils Carnbäck 20 poeng (5 + 15)

Utvisninger:
Stjernen: Benjamin Byrkjeland 47 minutter
Grüner: Jussi Tammela 65 minutter

Overtall:
Stjernen: 22,5%
Grüner: 12,3%

Undertall:
Stjernen: 81,1%
Grüner: 77%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 89,9% / Preben Rabben Arntsen 92,4%
Grüner: Linden Marshall 88,3% / Anders Iversen Haugum 83,3%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:00. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på  HockeyLive.