• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Vålerenga

En uke med et tett kampprogram for Stjernen avsluttes med en bortekamp mot Vålerenga i kveld på Jordal Amfi. Det var en del positive ting å ta med seg fra kampen mot Storhamar sist, og våre røde helter ønsker naturlig nok å bygge videre på det for å ta med poeng hjem fra Oslo.

Kveldens motstander
Vålerenga befinner seg i skrivende stund på en tredjeplass på tabellen – a poeng med Sparta på plassen foran og to poeng foran Storhamar. Etter 37 spilte kamper har Oslo-laget sanket 76 poeng fordelt på 26 seire og elleve tap. På de seks siste kampene har VIF fem seire og et tap, som for øvrig kom på bortebane mot Storhamar. Klubben har også vært aktive på overgangsmarkedet siden sist lagene møttes. Andreas Martinsen har ankommet fra Lillehammer, mens kanadiske Justin Hamonic har blitt hentet inn fra Greenville Swamp Rabbits. Det er et formsterkt og forsterket VIF som entrer isen på Jordal Amfi i kveld.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Vålerenga har møttes fire ganger tidligere denne sesongen. Stjernen tok seieren på Jordal Amfi etter straffeslag i sesongens andre serierunde. Mens Vålerenga har vunnet de tre neste oppgjørene, hvor sist oppgjør også ble avgjort på straffeslag.

Status Stjernen
Stjernen har femteplassen på tabellen – fire poeng bak Storhamar og fire poeng foran Frisk Asker på sjetteplass. Etter 37 spilte kamper står rødbuksene med 70 poeng, fordelt på 23 seire og fjorten tap. På de seks siste kampene har Stjernen tre seire og tre tap – hvor man har trøblet litt de siste kampene, men det var mye intensitet og energi å ta med seg videre til kveldens bortekamp i Oslo. Brendan Ellis var eneste mann ute i forrige runde, og håpet er at hovedtrener Fredrik Johansson kan ta med seg en helt skadefri. Det er et intenst og revansjesugent Stjernen som reiser til Oslo for å møte Vålerenga i kveld.

Ellis er tilbake, men Imset Stormli og Mikkelsen er ikke med i troppen til dagens kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for line up!

Statistikk for sesongen 22/23:
Poengkongen:
Stjernen: Alex Dostie 52 poeng (12 + 40)
Vålerenga: Mathis Olimb og Tommi Taimi 29 poeng (6 + 23 og 9 + 20)

Utvisninger:
Stjernen: Benjamin Byrkjeland 47 minutter
Vålerenga: Didrik Nøkleby Svendsen 59 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 23,1%
Vålerenga: 21,8%

Undertallspill:
Stjernen: 82,2%
Vålerenga: 87,6%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Eliasson 90,3% / Preben Rabben Arntsen 92,5%
Vålerenga: Tobias Johansen Breivold 91,3% / Mitchell Gillam 92,1%

Følg kampen:
-Se kampen på Tv2 Play fra kl. 16:55. Kampstart kl 17:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.