• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Manglerud
MAN

Før kampen mot Manglerud Star

Stjernen avslutter uka med nok en hjemmekamp, og i dag er det Manglerud Star som er gjester i Stjernehallen. Den siste kampen før det kommer en landslagspause er også meget viktig i jakten på nye poeng, og byens røde iskrigere ønsker selvsagt å beholde alle poengene for seg selv.

Kveldens motstander
Manglerud Star befinner seg på åttendeplass på tabellen – seks poeng foran Ringerike og tretten poeng bak Lillehammer. Etter 39 spilte kamper har de gule og grønne fra Oslo Øst sanket 31 poeng fordelt på ti seire og 29 tap. På de seks siste kampene har MS fire tap og to seire, men kommer til Fredrikstad med to strake seire bak seg. Trenerduoen Marius Trygg og Martin Hansen har fått litt dreis på et ungt Manglerud-lag ispedd en og annen rutinert spiller. MS har alltid vært, og er, et veldig hardtarbeidende lag i alle faser av spillet.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Manglerud Star har møttes fire ganger så langt denne sesongen, to hjemme og to borte og våre røde helter har stukket av med seieren i samtlige oppgjør. Det ble en knepen ettmålsseier i den første kampen, mens det ble mer målrikt i de neste tre.

Status Stjernen
Stjernen innehar fortsatt femteplassen på tabellen – men er nå to poeng bak Vålerenga og Sparta, og ti poeng foran Frisk Asker. På 39 spilte kamper har våre røde iskrigere sanket 76 poeng fordelt på 25 seire og 14 tap. På de seks siste kampene har det blitt fire seire og to tap, og som kveldens motstander så har Stjernen også to strake seire bak seg. Hovedtrener Fredrik Johansson fikk svar på tiltale og kunne se et Stjernen-lag som filleristet svimle askerbøringer i den tredje perioden på torsdag. Den gleden og selvtilliten er nok noe man ønsker å bygge videre på inn mot kveldens kamp.

Mikael Mikalsen og Markus Mikkelsen er ikke med i troppen til dagens kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for line up!

Statistikk for sesongen 2022/23:
Poengkongen:
Stjernen: Alex Dostie 57 poeng (13 + 44)
Manglerud Star: Emil Bejmo 30 poeng (12 + 18)

Utvisninger:
Stjernen: Benjamin Byrkjeland 49 minutter
Manglerud Star: Emil Frøshaug 81 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 24%
Manglerud Star: 12,3%

Undertallspill:
Stjernen: 81,8%
Manglerud Star: 79,7%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 90,4% / Preben Rabben Arntsen 92,5%
Manglerud Star: Alexander Johnsen 83,9% / Albert Adamsen 90,1%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 15:30. Kampstart kl 16:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på  HockeyLive.