• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Stavanger
STA

Før kampen mot Stavanger Oilers

I kveld venter den nest siste hjemmekampen i årets seriespill. Våre røde helter jakter flere viktige poeng inn mot sluttspillet, og har fått besøk av Stavanger Oilers hjemme i Stjernehallen i kveld. Dette er hockeygodis du ikke vil gå glipp av!

Kveldens motstander
Stavanger Oilers er på førsteplass så langt denne sesongen – men bare to poeng foran Storhamar og Sparta, fire poeng foran Vålerenga og seks poeng foran Stjernen. Etter 41 kamper har siddisene sanket 88 poeng, fordelt på 29 seire og 12 tap. På de seks siste kampene har det blitt fire seire to tap, og kommer til Stjernehallen med to strake tap på borteis. Siden sist lagene møttes har Oilers også vært aktive på overgangsmarkedet hvor Robin Haglund Mathisen har blitt lånt ut til Ringerike, Nick Dineen har forlenget sin kontrakt og backen Christian Bull har ankommet oljebyen fra Andreas Heiers klubb i Østerrike, Pioneers Vorarlberg. Siddisene har trøblet litt på bortebane i det siste, men de er likevel ikke serieleder uten grunn.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Stavanger Oilers har møtt hverandre fire ganger tidligere, med to borte- og to hjemmekamper. Håkon Imset Stormli scoret det siste målet i 6-3 seieren i Stjernehallen, mens Jonathan Hermansson sto for den første scoringen da de røde vant 1-4 i DNB Arena. De to neste kampene har siddisene gått seirende ut av.

Status Stjernen
Stjernen befinner seg fortsatt på femteplass på tabellen, men med seier sist mot Lillehammer så er det kontakt med lagene over. De røde ligger kun to poeng bak Vålerenga, mens det er 13 poeng ned til Frisk Asker når det gjenstår 12 poeng å spille om. Etter 41 spilte kamper har Stjernen sanket 82 poeng, fordelt på 27 seire og 14 tap. Før kveldens kamp har byens røde iskrigere fire strake seire. I forrige runde mot Lillehammer kunne trener Fredrik Johansson også fortelle om et godt utnyttet opphold mens landslaget var i aksjon, og kunne mønstre en tilnærmet skadefri spillertropp. Det blir utvilsomt en tøff oppgave å møte serielederen, men Stjernen har vist gjennom årets sesong at man kan hamle opp med alle, så det blir utvilsomt et meget spennende oppgjør i Stjernehallen i ettermiddag.

Stian Nybraaten Hansen er ikke med i troppen til dagens kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for line up!

Totalt for sesongen 22/23:
Poengkongen:
Stjernen: Alex Dostie 60 poeng (14 + 46)
Stavanger Oilers: Dan Kissel 46 poeng (17 + 29)

Utvisninger:
Stjernen: Benjamin Byrkjeland 49 minutter
Stavanger Oilers: Tommy Kristiansen 117 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 23,3%
Stavanger: 25%

Undertallspill:
Stjernen: 81,4%
Stavanger: 85,7%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 90,4% / Preben Rabben Arntsen 92,3%
Stavanger: Joona Partanen 92,5% / Henrik Holm 92,2%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 15:30. Kampstart kl 16:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.