• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Sparta
SPA
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Sparta

Det ligger an til å bli et realt lokaloppgjør i Sparta Amfi i kveld. Både Stjernen og Sparta har muligheten til å klatre på tabellen og sikre seg en hjemmebanefordel i sluttspillet. Det ryktes om et storinnrykk av supportere fra storbyen her sør for å heie frem våre røde helter.

Kveldens motstander
Sparta ligger på femteplass på tabellen, ett poeng bak Stjernen og tretten poeng foran Frisk Asker. Etter 44 spilte kamper har laget fra den blå delen av Østfold sanket 88 poeng, fordelt på 31 seire og tretten tap. På de seks siste kampene har det blitt tre seire og tre tap – hvor det er avgitt poeng til blant annet Manglerud Star og Ringerike. Sarpingene har også vært noe skadeplaget den siste tiden, så det har blitt litt aktivitet på overgangsmarkedet. Niclas Jessessen har meldt overgang til Grüner, mens Jonas Nyhus Myhre er ny spiller inn fra Lørenskog. Men lokaloppgjørene kan gå alle veier, og Sparta er et hardtarbeidende lag å spille mot uansett mannskap.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Sparta har møtt hverandre fire ganger så langt denne sesongen. Stjernen har vunnet to bortekamper i Sarpsborg, mens Sparta har gjort det samme i Fredrikstad.

Status Stjernen
Stjernen befinner seg på fjerdeplass på tabellen, to poeng bak Vålerenga og et poeng foran Sparta. Etter 44 spilte kamper har laget fra den røde delen av Østfold sanket 89 poeng, fordelt på 29 seire og femten tap. På de seks siste kampene har det blitt fem seire og et tap, og hvor de røde har scoret hele 38 mål. Med en tilnærmet skadefri tropp, så har Stjernen sittet rolig i båten ved overgangsmarkedet, men kan like fullt mønstre en spillertropp som vet verdien av hardt «ærbe» og absolutt vet hvor målet står. Med den røde invasjonen både på isen, trenerbenken og på tribunen – så gjenstår det bare en ting å si; røde og hvite er de beste, heia heia heia Stjernen!

Sander Rønnild og Alex Dostie er ikke med i troppen til dagens kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for line up!

Totalt for sesongen 2022/23:
Poengkongen:
Stjernen: Alex Dostie og John Nicholas Piccinich 63 poeng hver (15 + 48 og 24 + 39)
Sparta: Hans Kristian Jakobsson 49 poeng (22 + 27)

Utvisninger:
Stjernen: Benjamin Byrkjeland 49 minutter
Sparta: Håvard Salsten 54 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 25,5%
Sparta: 22,4%

Undertallspill:
Stjernen: 82,2%
Sparta: 82,9%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 90,5% / Preben Rabben Arntsen 92,5%
Sparta: Kevin Carr 91,2% / Tobias Normann 92,3%

Følg kampen:
-Se Hockeystudio og kampen på TV2 Sport 2 eller Tv2 Play fra kl. 18:30. Kampstart kl 19:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.