• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Sparta
SPA
Borte
Stjernen
STJ

Før kvartfinale 1 mot Sparta

«Formalitetene» fra september i fjor og til nå er unnagjort, og det er endelig tid for vårens vakreste eventyr. I første runde ligger det også en real karamell, i form av en kvartfinaleserie mot erkerival Sparta. Den første av potensielt syv kamper starter i Sparta Amfi i kveld.

Kveldens motstander
Sparta tok seieren med knappest mulig margin i den siste serierunden og starter dermed denne kvartfinaleserien på hjemmebane. Det er noen fravær i troppen – Martin Grönberg er langtidsskadet, mens Jonas Meisingset, Sondre Ahlsen og Vetle Salsten er på vei tilbake. Spartas hovedtrener Sjur Robert Nilsen uttaler også at han har et håp om at deres finske back Miihkali Teppo blir spilleklar. Ellers virker det å være mye av det samme laget som spilte på tirsdag, som vil møte Stjernen i kveld.

Tidligere oppgjør
I seriespillet hadde Stjernen og Sparta vunnet to bortekamper hver, før sarpingene tok den siste seieren på overtid i den siste serierunden.

Status Stjernen
Stjernen måtte se seg slått på målstreken i kampen om fjerdeplassen som ville gitt en hjemmebanefordel i sluttspillets kvartfinaleserie. Likevel så skal man ikke så langt av gårde, og det ryktes om en stor interesse for å sikre seg billetter til kveldens lokalderby, den første av potensielt syv kamper. I tirsdagens kamp mot erkerivalen var det Sander Rønnild og Alex Dostie som sto over, og hovedtrener Fredrik Johansson har uttalt at Dostie er usikker, men ser fresh ut. Hvilket betyr at også Stjernen kan mønstre stort sett det samme laget i kveld, som spilte på tirsdag. Nå er det bare å ta lærdom av forrige kamp, plante hjertet utapå drakta og tre inn i sluttspillsbobla.

Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for line up!

Ingen statistikk tilgjengelig enda i årets sluttspill.

Følg kampen:
-Se Hockeystudio og kampen på TV2 Sport 2 eller Tv2 Play fra kl. 18:30. Kampstart kl 19:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på  HockeyLive.