• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Frisk Asker
FRI

En tøff gjennomkjøring

(Stjernen – Frisk Asker e.s.s. 2-3) Det ble en tøff kveld for Stjernens spillere i kveldens møte med Frisk Asker i Stjernehallen. Begge lag jobbet og slet i det som etter hvert ble en ganske fysisk batalje, og det måtte til slutt en straffekonkurranse til for å skille lagene.

Avgjørende overtall
Det var åpenbart spillere med tunge bein og stinne av trening som startet kveldens oppgjør – det var høy intensitet og arbeidsmoral hos begge lag, men finspillet glimret med sitt fravær, naturlig nok siden begge lag spilte sin andre treningskamp for sesongen. At det ble tett og jevnt mellom Stjernen og Frisk Asker, syntes også i målprotokollen. Først sendte Tobias Lindström gjestene i føringen mens Eskil Hølmo Stene satt utvist, mens med syv minutter igjen av perioden kunne Calle Spaberg Olsen utligne med sitt tredje mål i sesongoppkjøringen etter målgivende fra John Nicholas Piccnich og Austin Cangelosi. Stjernens mål kom også i overtall da Felix Girard satt utvist for askerbøringene. Før Spaberg Olsens scoring fikk Stjernen også muligheten med et straffeslag, men Stian Kaltrud Nystuen fant ikke veien forbi bortelagets målvakt. Flere mål ble det ikke, og etter de første tjue minuttene sto det altså 1-1, mens gjestene vant skuddstatistikken med 14 mot 5.

Hardt «ærbe»
Intensiteten fra den første perioden fortsatte i de neste tjue minuttene, men igjen så syntes det at det fortsatt var en stund før alvoret begynner. Ingen av trenerne, Fredrik Johansson og Roy Johansen, fikk se hockey det gnistret av, men igjen så kan ingen ta spillerne på arbeidsmoralen og innsatsen.
Periodens eneste mål kom nettopp litt på grunn av dette, såpass tidlig i sesongoppkjøringen er det lett å være litt unøyaktig. Det utnyttet gjestenes Tobias Fladeby da han sendte Frisk Asker i ledelsen drøyt midtveis i perioden.
Foruten en utvisning til Brendan Ellis i slutten av perioden, så var resten av midtperioden preget av mye kriging om pucken og ikke så mange store muligheter foran mål. Stjernens målvakt for kvelden, Kasper Laban Byrkjeland, sto en god kamp mellom stengene. Frisk Asker kunne dermed gå til pause med en ledelse, 1-2, og vant også skuddstatistikken med 12 mot 8.

Utligningen
Den tredje perioden ble preget av høy temperatur, mye fysisk spill og en del utvisninger, spesielt i sluttminuttene. Men først skulle Stjernen skape balanse i regnskapet. Det kom allerede etter halvannet minutt da Austin Cangelosi fant nettmaskene etter pasning fra Piccnich.
Flere mål ble det ikke i den tredje perioden, til tross for at begge lag skapte flere gode muligheter. Men hjemmelagets Kasper Laban Byrkjeland og gjestenes Pontus Eltonius reddet de sjansene som kom.

Heller ikke i sluttminuttene og i overtiden da Frisk Asker hadde pådratt seg flere utvisninger, og Stjernen fikk muligheten i fem mot tre. Men igjen ble det fort tydelig at det er tidlig i sesongen, og elementer i spillet må øves og trenes på. Det sto uavgjort 2-2 etter 65 spilte minutter (tre perioder pluss overtid), skuddstatistikken i den tredje perioden vant hjemmelaget med 11 mot 4, mens gjestene hadde flest skudd i overtiden med 5 mot 2 – totalt 26-36.

Kampen måtte dermed avgjøres på straffeslag, og her var det Frisk Asker som var mest effektive og dermed kunne ta hjem sin andre overtidsseier i treningskampene.

Nå venter Stjernendagen i Stjernehallen førstkommende lørdag, før Lørenskog og Frisk Asker venter i to påfølgende bortekamper. Neste treningskamp på hjemmeis er mot Vålerenga den 31.august.