• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Søndag Søn 8 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Frisk Asker
FRI

Sesongens første hjemmekamp

Endelig kan man se hockey direkte i Fredrikstad igjen! Årets andre treningskamp går av stabelen i kveld i Stjernehallen, med friskusene fra Asker som gjester. Kveldens kamp hvor du kan oppleve byens røde iskrigere i aksjon er den perfekte oppladningen til Stjernendagen førstkommende lørdag.

Kveldens motstander
Askerbøringene har i likhet med Stjernen spilt en treningskamp så langt i sesongoppkjøringen, den endte med seier 3-2 etter straffeslag mot Ringerike hjemme i Varner Arena. Hovedtrener Roy Johansen har fått en del utskiftninger i laget fra forrige sesong. Veteraner som Anders Bastiansen (lagt opp), Nicklas Dahlberg, David Morley (HC Pustertal) og Christian Fosse (Lillehammer) er blant spillerne som har forlatt klubben. Blant de nye spillerne finner man Michael Haga (Black Wings Linz), Tobias Lindström (Vålerenga) og Emil Frøshaug (Manglerud Star). Som hos alle andre lag på denne tiden på sesongen så er det «kjenninger» på litt småskader og tunge bein stinne av trening. Askerbøringene har sikkert fått en forsmak på «Camp Roy», og vil mest sannsynlig være et godt trent og hardtarbeidende lag som virkelig ønsker å vinne hver kamp.

Status Stjernen
Selv med mye trening i kroppen og noen spillere som sto over, så kom Stjernen meget godt i gang i sin første treningskamp som endte med seier 1-5 mot Vålerenga på Jordal Amfi. De røde virket kvikke i beina og var ofte farlige med raske spillevendinger. Kveldens kamp mot Frisk Asker blir altså den første på hjemmeis i årets sesongoppkjøring, og den første muligheten til å ta en nærmere kikk på sesongens Stjernen Hockey. Hovedtrener Fredrik Johansson har en klar og tydelig filosofi om en fartsfylt og underholdende spillestil, og laget med den tredje yngste spillerstallen i ligaen (23,96 i snittalder) ønsker nok å fortsette med blant annet farlige kontringer. Man sier også ofte at resultatene i treningskampene ikke betyr noe, og rent diplomatisk så er det også riktig. Men det er nok likevel et konkurranseinstinkt hos spillerne som gjør at man vil vinne, og at man ønsker å bygge videre på den solide åpningen mot VIF.

Preben Rabben Arntsen, Magnus Eikrem Haugen og Joachim Lunde Hermansen er ikke med i troppen til dagens treningskamp.

Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for line up!

Om du ikke får tatt turen til Stjernehallen for å se kampen, har du mulighet til å se den hos Direktesport (F-B.no abonnement). Pucken droppes 18:30.

Live statistikk finner du på HockeyLive.