• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Søndag Søn 8 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Hjemme
Lørenskog
LOR
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Lørenskog

I kveld spilles den tredje kampen i Stjernens sesongoppkjøring. I dag tar trener Fredrik Johansson og spillerne turen til Lørenskog Ishall for å måle krefter mot en av nykommerne denne sesongen.

Kveldens motstander
Lørenskog er en av de to nykommerne i norsk elitehockey denne sesongen, etter å ha blitt nummer to i fjorårets kvalifiseringsspill etter Ringerike. Trener Niklas Andresen leder et relativt ungt lag og har forsterket seg med spillere som svenskene Alexander Nilsson (Kalmar HC), David Göransson (Västerås IK) og Christian Blomqvist (Zaglebie Sosnowiec), samt blant annet duoen Vegard Faret og Noah Aarthun fra Stavanger Oilers. I sesongoppkjøringen hittil har LIK spilt tre treningskamper og vant først mot Grüner, før det ble tap mot Lillehammer og Sparta. Som alltid i slike kamper, så er det viktig å tenke at fordi laget er nyopprykket, så vil ikke seieren komme av seg selv.

Status Stjernen
Stjernen på sin side har spilt to treningskamper så langt i sesongoppkjøringen, og vant først borte mot Vålerenga (1-5), før det ble tap etter straffeslag mot Frisk Asker en drøy uke senere (2-3). Byens iskrigere kom seg også helskinnet gjennom sesongens Stjernendag, hvor det var presentasjon av spillere i klubben og skillscompetition med showstraffer. Forrige kamp mot askerbøringene ble en real «knokkelkamp» med mye kriging og fysisk spill som stykket opp rytmen til de røde, men det ble en god trening i over- og undertallsspill blant annet. Så gjenstår det å se om treningene så langt har gitt resultater mot en av årets nyopprykkede lag. Klisjéen er at det ikke er seieren som teller i treningskampene, men spillerne ønsker nok å komme tilbake på vinnersporet for å skape godfølelsen i laget før alvoret tar til i september.

Eskil Stene og Sondre Grønli er ikke med i troppen til dagens kamp!

Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for line up!

Om du ikke får tatt turen til Lørenskog Ishall for å se kampen, har du mulighet til å se den hos Direktesport (F-B.no abonnement). Pucken droppes 18:30.

Live statistikk finner du på HockeyLive.