• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Søndag Søn 8 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Frisk Asker

Stjernen er nå halvveis i årets sesongoppkjøring, og i kveldens kamp – den fjerde i rekken – skal kaptein Brendan Ellis og hans lagkamerater møte Frisk Asker i Varner Arena. Den siste treningskampen på borteis.

Kveldens motstander
Frisk Asker har, som Stjernen, også spilt tre treningskamper så langt. I Varner Arena har de vunnet på straffeslag mot Ringerike og tapt 2-6 for Stavanger Oilers, mens de vant knepent på straffeslag mot Stjernen i Stjernehallen. Dagen før lagene sist møttes i Fredrikstad, så signerte Petter Birkheim Andersen for klubben og meldte dermed overgang til askerbøringene fra Storhamar. Før forrige treningskamp mot Oilers, snakket trenerne Roy Johansen og Morten Ask på klubbens nettsider om intensive treningsdager, en god gjennomkjøring, men mye fokus på de grunnleggende elementene – spesielt i defensiv sone. Det er nok ting askerbøringene ønsker å terpe på i kveldens kamp, slik det ofte er i treningskamper.

Status Stjernen
Stjernen har også spilt sine tre treningskamper hittil. På Jordal Amfi ble det seier 1-5 mot Vålerenga, i Lørenskog Ishall ble det seier 2-3 etter straffeslag, mens man tapte knepent mot nettopp kveldens motstander på straffeslag i Stjernehallen. Foreløpig sitter Stjernen rolig i båten hva angår noen nye overganger, men trener Fredrik Johansson forteller til Fredriksstad Blad at man holder øyne og ører åpne. På linje med sin motstander i kveld, ønsker Johansson og hans assistent Mattsson å ha fokus på det defensive og holde utvikle sitt eget spill frem mot seriestarten. Man har også valgt å la alle tre målvaktene – Preben Rabben Arntsen, Kasper Laban Byrkjeland og Martin Sjøvold Rambøl få kamptrening så langt i oppkjøringen.
Stjernen ønsker nok å vise seg fra en litt mindre rufsete side i kveld, enn hvordan kampen utviklet seg mot Lørenskog sist.

Troppen er ikke klar ved publisering av denne saken.

Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for line up!

Om du ikke får tatt turen til Varner Arena for å se kampen, har du mulighet til å se den hos Direktesport (F-B.no abonnement). Pucken droppes 18:30.

Live statistikk finner du på HockeyLive.