• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Vålerenga
VIF

AV SINE EGNE MAN SKAL HA DET

(Stjernen – Vålerenga 6-2) Det ble mye kriging om pucken i kveldens kamp mot Vålerenga, men Stjernen stod opp og ville mest og tok dermed den andre strake seieren mot Oslo- laget i sesongoppkjøringen.

Fysisk krevende
Det ble mye fysisk spill mellom Stjernen og Vålerenga den første perioden, allerede etter 59 sekunder måtte gjestenes Mika Partanen ut i utvisningsboksen for en slashing. Til tross for muligheter, så ble det ingen uttelling i overtallsspillet.
Etter snaut ti minutter med stillingskrig, så skulle nettsusen komme. Vålerengas Lars Erik Francke-Enersen måtte midtveis i perioden ut og sone for en slashing. De tidligere VIF- spillerne Calle Spaberg Olsen, Filip Gunnarsson og Filip Lalande gjorde kort prosess – Olsen severte Gunnarsson som fyrte løs på direkten, foran mål styrte Lalande inn pucken til ledelse for Stjernen.
Perioden fortsatte å være jevnspilt, spillet bølget frem og tilbake og til slutt skulle gjestene få sin utligning. Mens Filip Gunnarsson sonet sin utvisning for slashing, kunne Christopher Bengtsson sette pucken i mål. Stjernen hadde da nesten kommet seg helskinnet gjennom en fem mot tre-situasjon, siden Kristian Røykås Marthinsen nylig hadde sonet ferdig sin utvisning. Men Gunnarsson var ikke ferdig. Med et snaut minutt igjen å spille var det duoen fra New Jersey, Austin Cangelosi og John Nicholas Piccnich som var servitører, da «Greven» fant nettmaskene og sørget for at Stjernen kunne gå til ledelse med 2-1. Skuddstatistikken i den første perioden endte i gjestenes favør med 14 mot 10.

Stillingskrig
Stjernen fikk en pangåpning på midtperioden, da Calle Spaberg Olsen økte Stjernens ledelse til 3-1 etter bare 16 sekunder, servert av nykommer Dominic Cormier.
Etter en relativt fartsfylt åpning, så var midtperioden noe roligere. Det ble en stillingskrig hvor begge lagene stanget og ingen skapte de helt store mulighetene. Bakerst sto Stjernens Preben Rabben Arntsen og gjestenes Joona Partanen og reddet det som kom.
Vålerenga fikk sin mulighet i overtall da Stian Kaltrud Nystuen ble utvist for en tripping, mens Stjernen fikk to muligheter da Lars Erik Francke-Enersen og Joona Partanen pådro seg en utvisning for henholdsvis slashing og tripping.
Stjernen vant dermed den andre perioden med 1-0, og kunne gå til pause med ledelse 3-1. Skuddstatistikken beskriver for øvrig også en jevnspilt periode med 8 mot 8.

Skrudde opp tempoet
I den tredje perioden, så var man litt tilbake til det som preget den første perioden. Høyt tempo og mye fysisk spill fra begge lag. Nå skulle det være gjestene som fant nettmaskene først da Thomas Olsen reduserte til 3-2 etter fire minutters spill.
Men derfra og ut skulle det meste dreie seg om Stjernen. Bare tre minutter senere stormet Calle Spaberg Olsen inn i Vålerengas sone, fant en udekket John Nicholas Piccnich på motsatt side som kunne sette pucken i nærmest åpent mål.
Midtveis i perioden var det tid for ny scoring. Dominic Cormier fant Håkon Imset Stormli på full fart inn i gjestenes sone. Cormier slo kølla i isen og ønsket pucken tilbake for å avslutte, men endte med å løfte henda over hodet i stedet da Imset Stormli lekent satte pucken via stanga og i mål.
Avslutningsvis ble gjestenes Alex Sjøthun utvist for en hekting med et minutt og tjue sekunder igjen av kampen. 17 sekunder senere Filip Gunnarsson på farten igjen, og fastsatte sluttresultatet til 6-2, etter pasning fra Joachim Lunde Hermansen. Skuddstatistikken i den tredje perioden endte igjen i favør gjestene med 13 mot 12, totalt 30 – 35.

Det ble mye eks-Vålerenga i målprotokollen denne kvelden, som bidro sterkt til seier for byens røde iskrigere. Men når det er skrevet, så sto hele laget for grovjobbinga som skapte mulighetene. Alle jobbet for alle, det var entusiasme og glød i spillerboksen og man kunne se konturene av Fredrik Johanssons formaninger og filosofi forme seg ute på isen. Undertegnede vil gå så langt som å si at vi ser ut til å være i rute for årets sesong.

Full kampstatistikk!