• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Lørenskog
LOR

Siste treningskamp før EHL drar i gang

Mens seriestarten på årets hockeysesong nærmer seg med stormskritt, så er det tid for Stjernens siste treningskamp – hjemmekamp mot Lørenskog i Stjernehallen. Kveldens generalprøve vil være siste mulighet for å øve og finjustere detaljene før alvoret begynner.

Kveldens motstander
Lørenskog har spilt seks treningskamper hittil – hvor de åpnet med seier mot Grüner (3-2), men har så fem strake tap mot henholdsvis Lillehammer (5-1), Sparta (6-2), Stjernen (4-5), Comet (2-3) og Ringerike (3-5). De avslutter sin sesongoppkjøring med kveldens kamp i Stjernehallen, samt ytterligere en siste kamp mot Lillehammer i Lørenskog Ishall på lørdag. Dagen før forrige møte mellom Stjernen og Lørenskog så signerte de den svenske målvakten Alexander Nilsson fra Kalmar HC, som medførte at målvakt Magnus Knutsen meldte overgang til Grüner. I tillegg så er evigunge Steffen Thoresen siste tilvekst i Lørenskogs spillertropp etter å ha meldt overgang fra Manglerud Star. Det er uvisst om Oslo-laget har noen skader, eller om hovedtrener Niklas Andresen kan stille med en fulltallig tropp i kveld.

Status Stjernen
Stjernen har spilt fem treningskamper hittil – hvor det har blitt seire mot Vålerenga (1-5 og 6-2) og Lørenskog (4-5), mens det har blitt to tap mot Frisk Asker (2-3 og 4-1). Kveldens kamp mot Lørenskog er Stjernens generalprøve før alvoret begynner, og dermed siste mulighet til å terpe og justere før det skal sankes poeng. Våre røde iskrigere gjennomførte en fin match mot Vålerenga sist, men hovedtrener Fredrik Johansson føler vi har mer å gå på og ønsker nok å se det på isen i kveld. Det har blitt signert en ny spiller siden lagene sist møttes – amerikanske Jack Badini har meldt overgang til Stjernen og Fredrikstad fra Newfoundland Growlers som holder til i den nord-amerikanske ligaen East Coast Hockey League (ECHL), men han vil ikke være spilleklar til dette oppgjøret.

Andreas Røykås Marthinsen og Stian Nybraaten Hansen er ikke med i troppen til dagens kamp.

Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for line up!

Om du ikke får tatt turen til Stjernehallen for å se kampen, har du mulighet til å se den hos Direktesport (F-B.no abonnement). Pucken droppes 18:30.

Live statistikk finner du på HockeyLive.