• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 10 August Aug
Torsdag Tor 17 August Aug
Torsdag Tor 24 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Torsdag Tor 31 August Aug
Torsdag Tor 7 September Sept
Søndag Søn 17 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Lørdag Lør 30 September Sept
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Søndag Søn 8 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Stjernen
STJ

TETT OG JEVNT PÅ HAMAR

(Storhamar – Stjernen 3-2) Det ble spennende helt til siste sekund i kveldens kamp mot Storhamar i CC Amfi. Lagene fulgte hverandre tett gjennom tre perioder, og Stjernen gjorde en god bortekamp selv om vertene til slutt gikk seirende ut av oppgjøret.

Bakvendtland
Det var vertene fra Hamar som kom best i gang i kveldens oppgjør i CC Amfi. Allerede etter et par minutters spill måtte Stjernens målvakt Preben Rabben Arntsen finne frem TV- redningene for å unngå den verst tenkelige starten.
Stjernen ristet det av seg, og kom mer med i kampen, men de første fem minuttene var det hjemmelaget som styrte showet, og målvakt Rabben Arntsen hadde fått en god start på sin karriere som de rødes førstevalg mellom stengene.
Drøyt midtveis i perioden fikk Stjernen også et overtallsspill, da vertenes Adrian Saxrud Danielsen ble utvist for en slashing, men man fikk ingen uttelling av å være en mann mer på isen.
Stjernen spilte likevel taktisk klokt, og holdt Storhamar på avstand så de store farlighetene uteble. Men det skulle bli nettsus for en hamarsing da Jonathan Hafsmoe på lekkert vis satte pucken i mål etter et enormt forarbeid fra Filip Lalande og Stian Nybraaten Hansen. Calle Spaberg Olsen fikk en stor mulighet til å doble ledelsen like etter, men vertenes målvakt Trym Gran var med på notene denne gangen.
Det skulle også bli nettsus for en Fredrikstad-gutt da Martin Rønnild utlignet for Storhamar med drøye minuttet igjen å spille. Flere mål ble det ikke, og det endte dermed 1-1 etter den første perioden. Skuddstatistikken gikk i favør Stjernen med 12 mot 7.

Fulgte hverandre tett
Det ble tempomessig mye roligere, og Stjernen var farlig frempå innledningsvis. Etter fem minutters spill kunne Håkon Imset Stormli sendt Stjernen i ledelsen, men vertenes målvakt reddet forsøket.
Minuttet senere pådro Stjernen seg en lagstraff for å ha for mange spillere på isen, og måtte gjennom to minutter med en mann mindre. Målvakt Preben Rabben Arntsen vartet opp med noen gode redninger, da Storhamar presset på i sitt overtallsspill.
Hamarsingene stanget og stanget, men fikk ikke uttelling, og så var det Stjernens tur til å spille med en mann mer da Adrian Saxrud Danielsen ble sendt i utvisningsboksen for en slashing for andre gang i kveld. Men bare sekunder senere fikk også Austin Cangelosi en utvisning for tripping, og det ble spill i fire mot fire.
Like etter at hjemmelaget ble fulltallig igjen, tok de også ledelsen ved Jacob Berglund. Storhamar så ut til å ha full kontroll og skulle gå til pause med ledelse. Men igjen vant Filip Lalande pucken dypt inne i hjemmelagets sone, og sendte en kjapp tversoverpasning til Stian Nybraaten Hansen som utlignet ved å skyte i steget mens målvakt Trym Gran ikke rakk å forflytte seg raskt nok.
Dermed var lagene igjen like langt etter to perioder, med en skuddstatistikk i hjemmelagets favør med 7 mot 6.

Jobbet til siste sekund
Innledningsvis i den tredje perioden var det ingen av lagene som ville ta noen særlig stor risiko, og dermed uteble også de helt store mulighetene. Men det var tett og jevnspilt, kampen lå på vippen som det kalles på fagspråket.
Etter hvert var det Stjernen som fikk frem de største mulighetene. Håkon Imset Stormli var farlig frempå, før Calle Spaberg Olsen satte pucken i stolpen alene med vertenes målvakt Trym Gran.
Da var det litt mot spillets gang at rett etter en stor mulighet fra Emil Buskoven, så var det Sverre Rønningen som fant nettmaskene bak Stjernens målvakt Preben Rabben Arntsen. Etter å ha sonet en utvisning for å ha for mange spillere på isen, så måtte Stjernen sette inn en sluttspurt i jakten på en utligning. Med snaut fem minutter igjen på klokka fikk de røde også muligheten med en mann mer da Storhamars Samuel Solem ble utvist for en holding. De siste minuttene av perioden så hadde vertene nok med å forsvare seg, da Stjernen trykket på i jakten på en scoring. Man valgte også å ta ut målvakten og spille overtallsspill med seks mot fem.
Calle Spaberg Olsen og Stian Kaltrud Nystuen var blant spillerne som kastet seg frem i et forsøk på å krige pucken i mål, men målvakt Trym Gran holdt stand og Storhamar vant til slutt 3-2. Skuddstatistikken i den tredje perioden gikk i favør Storhamar med 6 mot 5, totalt 20 – 23.

Det ble en typisk «ned med flagget til topps»-kamp, hvor Stjernen er fullt på høyde med Storhamar kampen gjennom og kunne fort ha vippet den til sin fordel også. Med denne innstillingen så vil det garantert bli mye poeng og mye moro denne sesongen også.

Nå venter to ytterligere bortekamper mot henholdsvis Frisk Asker førstkommende torsdag, og så mot Comet den påfølgende lørdagen.

Full kampstatistikk!