• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Lillehammer
LIL

Før kampen mot Lillehammer

Etter tre strake bortekamper er det nå endelig duket for sesongens første hjemmekamp i Stjernehallen. På en kveld hvor Stjernen også vil markere at det er 50 år siden klubben tok steget opp til landets øverste divisjon, så er Lillehammer gjester når det skal gjøres opp om poeng på isen.

Kveldens motstander
Etter fire spilte kamper befinner Lillehammer seg på sjetteplass på tabellen med totalt seks poeng etter to seire mot Comet og Frisk Asker, samt to tap mot Sparta og Vålerenga. Klubbens nye tsjekkiske hovedtrener Jakub Petr har fått med seg tidligere VIF-spiller Daniel Sørvik som assistent, og mellom stengene vokter landsmann Tomas Kral buret. Ute på isen har lillehamringene beholdt mye av stammen fra forrige sesong, men er også forsterket av finske Antti Virtanen, kanadiske Derian Plouffe og franske Gabin Ville. Mange spådde en tøff sesong for Lillehammer etter fjorårets trøbbel, men de har innledningsvis vist at de kan slå godt i fra seg mot de fleste.

Status Stjernen
Stjernen på sin side ligger på en åttendeplass på tabellen, men har en kamp mindre spilt enn kveldens motstander. Etter tre kamper har byens iskrigere tre poeng etter tap mot Storhamar og Frisk Asker før det ble en solid seier i lokaloppgjøret mot Comet. Det ble den berømte «ketsjup-effekten» i forrige runde, som også sendte Austin Cangelosi og John Nicholas Piccinich opp i toppen av poengligaen. Men også spillere som Stian Kaltrud Nystuen, Calle Spaberg Olsen og Stian Nybraaten Hansen har bevist at det ser ut til å løsne litt for de røde, så det blir en kvikk og målfarlig gjeng som ønsker både motstander Lillehammer og publikum velkommen til Stjernehallen i kveld.

Joachim Barmoen og Eskil Stene er ikke med i troppen til kveldens kamp! Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Møt Stjernenspillerne Calle Spaberg, J.J og Austin Cangelosi 10 min. etter kampslutt. Her blir det muligheter for autografer og selfier. Dette vil skje i rundvantet (utenfor isen..) ved hovedinngangen!

Statistikk for sesongen 23/24:
Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi og John Nicholas Piccinich 7 poeng hver (2 + 5 og 2 + 5)
Lillehammer: Alexander Reichenberg 9 poeng (3 + 6)

Utvisninger:
Stjernen: Ti spillere med 2 minutter hver
Lillehammer: Robin Soudsky 8 minutter

Overtall:
Stjernen: 36,4%
Lillehammer: 25%

Undertall:
Stjernen: 90,9%
Lillehammer: 88,9%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 90,8% / Laban Byrkjeland 0%
Lillehammer: Tomas Kral 90,8% / Theo Roseboom de Vries 78,8%

Følg kampen:
-Har du ikke mulighet til å se kampen LIVE i Stjernehallen, kan du se den på TV2 Play. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.

Et rykende ferskt Stjernenskuddet magasin er publisert. Ta en titt under! Du finner alle utgaver av Stjernenskuddet på forsiden av Stjernen.no.