• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Ringerike
RIN
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Ringerike

Det er tid for en ny runde i Elitehockey ligaen (EHL), og i jakten på nye poeng har Stjernen reist til Hønefoss og Schjongshallen for å møte et Ringerike-lag som har hatt det tungt innledningsvis i årets sesong.

Kveldens motstander
Ringerike befinner seg på tiendeplass på tabellen etter å ha kapret kun ett poeng på sine seks første kamper, som kom i tapet mot Comet som måtte avgjøres på overtid. De to nykommerne Comet og Lørenskog ligger på plassene foran, og opp til trygg grunn skiller det fem poeng. Laget fra Hønefoss har også vært aktive på overgangsmarkedet foran denne sesongen og i tillegg til at Mikael Dokken meldte overgang fra Stjernen, så har ringerikingene hentet blant annet Jussi Tammela (Grüner), Colton Leiter (Rapid City Rush), Sebastian Åkesson (Tingsryds AIF) og Esbjørn Fogstad Vold (Frisk Asker). Det har utvilsomt vært en tung innledning på årets sesong for Ringerike, men desto farligere blir det å undervurdere laget.

Status Stjernen
Stjernen klatret litt på tabellen etter forrige rundes seier mot Lørenskog. Våre røde helter befinner seg dermed på femteplass på tabellen, med tre seire og tre tap på sine seks første kamper. Man er også à poeng med tabellnaboer Sparta, Frisk Asker og Lillehammer. Stjernen har en tilnærmet friskmeldt spillertropp, og mot Lørenskog sist torsdag presenterte amerikanske Jack Badini seg med både scoring og bra driv i sitt spill med rekkekameratene Håkon Imset Stormli og Stian Kaltrud Nystuen. Trenerne Johansson og Mattsson var fornøyde med det de fikk se den kampen, og ønsker nok å bygge videre på det i ettermiddagens bortekamp mot Ringerike. Med «attityd», hjerte, glede og arbeidsmoral – så er det definitivt gode muligheter for å reise fra Schjongshallen med poeng i sekken.

Sondre Grønli, Joachim Barmoen og Eskil Stene er ikke med i troppen til kveldens kamp! Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Statistikk for sesongen 23/24:

Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi og John Nicholas Piccinich 12 poeng hver (4 + 8 og 4 + 8)
Ringerike: Leonards Rimjans 7 poeng (3 + 4)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson 6 minutter
Ringerike: Jussi Tammela 8 minutter

Overtall:
Stjernen: 22,2%
Ringerike: 22,2%

Undertall:
Stjernen: 76,2%
Ringerike: 76%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 89,9% / Kasper Laban Byrkjeland 91,4%
Ringerike: Mathias Schjerpen Arnkværn 91% / Jørgen Rønning 88,1%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 17:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.