• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Søndag Søn 8 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Ringerike
RIN

Før gratiskamp mot Ringerike

Det er duket for sesongens første gratiskamp i Stjernehallen i dag, med Ringerike som gjester. Ta med deg vennegjengen, naboene, foreldre, besteforeldre, arbeidskollegene, partneren og alle du møter på veien opp til Stjernehallen for å heie frem byens røde iskrigere.

Kveldens motstander
Ringerike ligger på niendeplass på tabellen, og med to seire og tolv tap har de sanket totalt 7 poeng så langt etter fjorten spilte kamper. Dermed ligger de to poeng foran Comet og fem poeng bak Lørenskog. I forrige runde beseiret ringerikingene Frisk Asker med 5-1 hjemme i Schjongshallen, hvor tidligere Stjernen-spiller Mikael Dokken scoret det fjerde målet. Laget fra Hønefoss har sittet rimelig stille i båten hva angår overganger, men den svenske veteranen David Åslin har meldt overgang til franske Marseille. I tillegg til nevnte Dokken, så har trener Martin Boork Douglas Byrkjeland i troppen som også har en fortid i Stjernen. Ringerike har nok fått selvtillit etter seieren i forrige runde, så her gjelder det å legge igjen undervurderinga hjemme.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Ringerike har møttes en gang tidligere denne sesongen, og hjemme i Schjongshallen var det ringerikingene som tok seieren med 3-1. Marius Carho Hansen scoret Stjernens eneste mål mot gamle lagkamerater.

Status Stjernen
Stjernen ligger på sjetteplass på tabellen, og med seks seire og åtte tap har de sanket totalt 18 poeng så langt etter fjorten spilte kamper. Dermed ligger de tre poeng foran Frisk Asker og tre poeng bak Lillehammer på plassen foran, som for øvrig har en kamp mer spilt enn Stjernen. I forrige runde tok våre røde helter med seg en seier og tre poeng hjem fra Lørenskog Ishall. Stjernen vant 2-5 i en kamp hvor amerikaneren fra Greenwich, Connecticut – Jack Badini viste frem følsomme hender og satte to pucker i krysset med elegante håndleddsskudd, og har nå ti poeng (5 + 5) på sine ni spilte kamper. Mens dagens motstander har to spillere med fortid i Fredrikstad, så er det kun Marius Carho Hansen i Stjernens tropp med en fortid i Ringerike, hvor han blant annet gjorde 15 poeng (9 + 6) på 40 kamper forrige sesong. Stjernen ønsker nok å starte ei seiersrekke, og hva er vel bedre enn å ta sin andre seier på rad i en gratiskamp i Stjernehallen?

Calle Spaberg Olsen, Eskil Stene og Joachim Barmoen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Billetter
Denne kampen inviterer Stjernens samarbeidspartnere til gratiskamp i Stjernehallen. Ta med venner og familie gratis å se oppgjøret og pucken droppes kl. 16.00. Dørene åpner kl. 14.30 og i teltet blir det som vanlig god stemning med musikk, intervjuer og salg av mat og god drikke. Falco kommer også innom for å hilse på barna.

Billetter hentes utenfor hovedinngangen og i Red Beavers-bua fra kl 14:30. Om du ønsker å reservere seter til en gruppe send mail til [email protected]

Fan Zone
Møt Stjernenspillerne Laban Byrkjeland, Brendan Ellis og Jarl Tillman 10 min. etter kampslutt. Her blir det muligheter for autografer og selfier. Dette vil skje i rundvantet (utenfor isen) ved hovedinngangen!

Statistikk for sesongen 23/24:
Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 21 poeng (6 + 15)
Ringerike: Leonards Rimjans 14 poeng (5 + 9)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson 14 minutter
Ringerike: Tre spillere med 10 minutter hver

Overtall:
Stjernen: 18,4%
Ringerike: 24,5%

Undertall:
Stjernen: 75,5%
Ringerike: 75,5%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 90,1% / Kasper Laban Byrkjeland 93,1%
Ringerike: Mathias Schjerpen Arnkværn 89,4% / Jørgen Rønning 90,8%

Følg kampen:
-Har du ikke mulighet til å se kampen LIVE i hallen, kan du se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 16:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.