• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Stjernen
STJ

Tap i CC-Amfi

(Storhamar – Stjernen 3-1) Stjernen startet svakt i kveldens kamp mot Storhamar, men spilte seg bra opp og skapte ny spenning med en redusering i midtperioden. Men til tross for mye overtall i den tredje perioden, så var det hamarsingene som stakk av med seieren og poengene til slutt.

Et effektivt hjemmelag
Det ble Storhamar som kom best ut i den første perioden, og allerede etter tre minutter kunne Andreas Martinsen sende vertene i føringen. Etter scoringen jevnet spillet seg forholdsvis ut, og begge lag skapte muligheter. Stjernens førsterekke med Austin Cangelosi, John Nicholas Piccnich og Jack Badini hadde flere farligheter, men også Jonathan Hafsmoe, Håkon Imset Stormli og Stian Nybraaten Hansen var blant Stjernens spillere som fikk satt Storhamars målvakt på prøve. Stjernens målvakt, Preben Rabben Arntsen, måtte også i aksjon ved flere anledninger for å avverge Storhamars angrep. Men selv om det ble skapt muligheter begge veier, og spillet bølget frem og tilbake så var det også en relativt rotete periode hvor ingen av lagene fikk satt spillet skikkelig. Mot slutten av perioden pådro Filip Lalande seg en utvisning for holding, før vertenes Stefan Espeland måtte sette seg for en hekting like etterpå. I spill fire mot fire kunne Jacob Berglund fastsette pauseresultatet til 2-0 med ti sekunder igjen av perioden. Skuddstatistikken i den første perioden gikk også i favør hamarsingene med 12 mot 4.

Solid periode fra Stjernen
Stjernen var nesten avhengig av å få en tidlig scoring i midtperioden, og fikk også betalt for strevet. Jonathan Hafsmoe fant en fremadstormende Stian Nybraaten Hansen som med en leken pasning tvers over i offensiv sone traff Filip Lalande som kunne styre pucken i mål. De røde så ut til å få litt blod på tann av scoringen, og skapte flere muligheter på løpende bånd. Storhamar så ut til å være litt på gyngende grunn, og bare et ineffektivt Stjernen og en god målvakt hos vertene hindret en utligning og balanse i målprotokollen. Spesielt virket Jack Badini ganske så toneangivende, og hadde en stor mulighet alene mot keeper. Badini kastet seg helhjertet inn i duellen, men fikk ikke lirket pucken over linja. Med åtte minutter igjen på klokka måtte Stian Nybraaten Hansen sette seg i to minutter for en hekting, men i Storhamars overtallsspill så var det Stjernen som var nærmest scoring da Badini igjen brått var alene med keeper, men heller ikke denne gangen lyktes amerikaneren. Tross et bra press av Stjernen mot slutten av perioden, så kom også Storhamar til noen farligheter, men noen herlige beinparader og reflekser fra Preben Rabben Arntsen i Stjernens mål hindret flere mål for hamarsingene denne perioden. Stjernen gjør en solid midtperiode, som ender med 0-1 til gjestene. Skuddstatistikken i den andre perioden gikk også i favør gjestene med 6 mot 5.