• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Frisk Asker

Stjernen er på reisefot for denne lørdagskampen, og har tatt turen til Asker og Varner Arena for å måle krefter med Frisk Asker. Med et par busslaster med supportere på slep, så satser våre røde helter på å vinne både på isen og tribunen.

Kveldens motstander
Frisk Asker ligger på sjetteplass på tabellen, og med syv seire og elleve tap har de sanket totalt 21 poeng så langt etter atten spilte kamper. Dermed ligger askerbøringene tre poeng etter Lillehammer og à poeng med Stjernen på plassen bak. I forrige runde ble det kalassifre da Frisk Asker nedsablet Comet med hele 16-0 etter å ha løsnet 54 skudd mot haldensernes målvakt. Litt aktive har de vært på overgangsmarkedet også da franske Olivier Dame-Malka ble hentet fra HC Banska Bystrica og svenske Viktor Hertzberg har ankommet fra HK Dukla Trencin. Det er meget mulig at askerbøringene har fått en slags «ketsjup-effekt» i forrige kamp etter å ha slitt mye med skader og motgang denne sesongen, så det gjelder å være obs på tangotrøyenes offensive kraft.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Frisk Asker har møttes to ganger tidligere denne sesongen. Først i Varner Arena, da vant askerbøringene 4-2 i en kamp hvor Stian Kaltrud Nystuen og Austin Cangelosi var Stjernens målscorere. Før Stjernen tok seieren i Stjernehallen takket være scoringer av Kaltrud Nystuen, Cangelosi og J.J. Piccinich.

Status Stjernen
Stjernen ligger på syvendeplass på tabellen, og med syv seire og elleve tap har de sanket totalt 21 poeng så langt etter atten spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter tre poeng foran Lørenskog og à poeng med Frisk Asker på plassen foran. I forrige runde ble det et tungt tap mot Vålerenga der Stian Kaltrud Nystuen og Joachim Lunde Hermansen nettet for Stjernen, og Magnus Eikrem Haugen måtte gå av isen etter å ha fått et kutt i foten. På overgangsmarkedet er det litt aktivitet der supporterne gjennom en spleis forsøker å få inn de siste kronene det vil koste å signere Niklas Olausson som har langt fartstid både i SHL og med Tre Kronor. Men det er arbeidsmoral å spore i Stjernen-laget, og fortsetter man å jobbe på så vil det løsne til slutt – forhåpentligvis i Varner Arena i kveld.

Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Gabriel Johansen hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Statistikk for sesongen 23/24:
Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 24 poeng (7 + 17)
Frisk Asker: Michael Haga 20 poeng (7 + 13)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson 16 minutter
Frisk Asker: Christian Vethe Bye og Alexander Bonsaksen 31 minutter hver

Overtall:
Stjernen: 14,9%
Frisk Asker: 17,5%

Undertall:
Stjernen: 79,7%
Frisk Asker: 80,2%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 89,8% / Laban Byrkjeland 92,6%
Frisk Asker: Pontus Eltonius 89,4% / Henrik Fayen-Vestavik 89,2%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 16:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.