• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Storhamar
STO

Før kampen mot Storhamar

Julefeiringen er vel overstått, og det er tid for en ny runde i EHL. Storhamar er gjester i Stjernehallen i kveld, og våre røde helter er utvilsomt en revansjesugen gjeng proppfulle av hjerte og lidenskap.

Kveldens motstander
Storhamar ligger på førsteplass på tabellen, og med tjuefire seire og to tap har de sanket totalt 68 poeng så langt etter tjueseks spilte kamper. Dermed ligger hamarsingene syv poeng foran Vålerenga og tolv poeng foran Stavanger Oilers. I forrige runde scoret Fredrikstad- gutten Martin Rønnild det første målet, da Storhamar beseiret Frisk Asker med 1-4 i Varner Arena. På overgangsmarkedet har hamarsingene lånt inn den svenske målvakten Alexander Hellnemo grunnet skader på Trym Gran. Storhamar er et tungt lag å møte, men spillestilen til Stjernen har vist seg å ikke passe de gule og blå veldig godt.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Storhamar har møttes tre ganger så langt denne sesongen, og begge gangene har hamarsingene vunnet knepent med ett mål. I september plukket både Stian Nybraaten Hansen (1 + 1) og Filip Lalande (0 + 2) to målpoeng hver, mens i oktober scoret Stjernens nyeste signering Jack Badini de rødes eneste mål. Tilbake i CC Amfi i november, var Lalande eneste målscorer for Stjernen da Storhamar vant 3-1.

Status Stjernen
Stjernen ligger på femteplass på tabellen, og med tolv seire og tretten tap har de sanket totalt 35 poeng så langt etter tjuefem spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter ni poeng etter Sparta og et poeng foran Frisk Asker. I forrige runde var Emil Buskoven Stjernens eneste målscorer da erkerival Sparta vant sesongens tredje lokaloppgjør i Stjernehallen med 1-5. På overgangsmarkedet har Stjernen sittet rolig i båten, men en ny unggutt i form av Mattias Juntti. At de unge og lovende tar steget opp med glans er gode nyheter når troppen sliter litt med skader. Byens iskrigere spilte ingen god kamp mot Sparta på tirsdag, og våre røde helter er nok ivrige etter å vise seg frem fra en mye bedre side allerede mot Storhamar i kveld.

Austin Cangelosi er tilbake, mens Stian Nybraaten Hansen, Filip Gunnarsson, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen mangler i troppen til kveldens kamp! Mattias Juntti hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Statistikk for sesongen 23/24:

Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi og J.J. Piccinich 30 poeng (12 + 18 og 11 + 19)
Storhamar: Peter Quenneville 40 poeng (17 + 23)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson 20 minutter
Storhamar: Eirik Salsten 58 minutter

Overtall:
Stjernen: 14,9%
Storhamar: 26,7%

Undertall:
Stjernen: 78,1%
Storhamar: 85,3%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 90% / Kasper Laban Byrkjeland 90,8%
Storhamar: Trym Gran 91,8% / Markus Røhnebæk Stensrud 90,6% / Alexander Hellnemo 92,3%

Følg kampen:
-Har du ikke mulighet til å ta turen til hallen for å se romjuls hockey LIVE, kan du se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.