• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Frisk Asker
FRI

Før kampen mot Frisk Asker

Stjernen åpner det nye året med en hjemmekamp mot Frisk Asker. For å se byens røde iskrigere slåss for poeng kan du nå gjøre et kupp hvor prisen på alle sitteplasser er redusert til kun 99 kroner!

Kveldens motstander
Frisk Asker ligger på sjetteplass på tabellen, og med tolv seire og femten tap har de sanket totalt 38 poeng så langt etter tjuesju spilte kamper. Dermed ligger askerbøringene et poeng bak Stjernen og syv poeng foran Lillehammer. I forrige runde scoret Tobias Lindström hattrick da Comet ble slått 1-4 i Halden Ishall. Litt aktive har de vært på overgangsmarkedet også da svenske Mattias Bäckman har kommet fra finske Tappara, Eskil Wold har returnert etter sist å ha tjenestegjort i svenske Nybro Vikings, mens innleide målvakt Pontus Eltonius har blitt kalt tilbake til Modo. Askerbøringene har svingt voldsomt i prestasjonene denne sesongen, akkompagnert av mye skadetrøbbel, men må på ingen måte undervurderes.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Frisk Asker har møttes tre ganger tidligere denne sesongen. Frisk Asker vant det første oppgjøret, mens Stjernen har tatt seieren i de to neste. Sist kamp var det Austin Cangelosi som sikret seieren (3-1) med sin scoring i den tredje perioden hjemme i Stjernehallen.

Status Stjernen
Stjernen ligger på femteplass på tabellen, og med tretten seire og fjorten tap har de sanket totalt 39 poeng så langt etter tjuesju spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter ti poeng bak Sparta og et poeng foran Frisk Asker. I forrige runde sto målvakt Preben Rabben Arntsen en enorm match mellom stengene, mens Jonathan Hafsmoe sikret seieren med 1-3 i tom kasse mot Vålerenga på Jordal Amfi. På overgangsmarkedet er det liten aktivitet for øyeblikket, men på grunn av noen skader her og der har flere av våre yngre spillere fått muligheten. Stjernen har virkelig gått i krigen de siste kampene og har vartet opp med mye hjerte, moral og «attityd» - fortsetter den trenden i kveld, så er det definitivt gode muligheter for en hjemmeseier og poeng mot askerbøringene.

Stian Nybraaten Hansen, Filip Gunnarsson, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Mattias Juntti hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Foto: Kjetil Olsen Vethe

Statistikk for sesongen 23/24:
Poengkongen:
Stjernen: J.J. Piccnichi 32 poeng (12 + 20)
Frisk Asker: Tobias Lindström og Hampus Gustafsson 26 poeng hver (14 + 12 og 8 + 18)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson og Brendan Ellis 20 minutter hver
Frisk Asker: Alexander Bonsaksen 49 minutter

Overtall:
Stjernen: 15%
Frisk Asker: 18,6%

Undertall:
Stjernen: 79%
Frisk Asker: 80,3%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 90,6% / Laban Byrkjeland 91,1%
Frisk Asker: Henrik Fayen-Vestavik 89,7% / Adrian Schjølberg 0%

Følg kampen:
-Har du ikke mulighet til å se kampen LIVE i Stjernehallen, kan du se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.