• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Hjemme
Comet
HAL
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Comet

Stjernen fortsetter markeringen av Pride Week i EHL med en ny bortekamp. Denne lørdagen har våre røde helter tatt turen til Halden for et nytt Østfoldderby mot Comet. Det ryktes også om en full buss med supportere som tar turen fra plankebyen.

Kveldens motstander
Comet ligger på tiendeplass på tabellen, og med fem seire og trettien tap har de sanket totalt 13 poeng etter trettiseks spilte kamper. Dermed ligger haldenserne ni poeng bak Ringerike på plassen foran og tjue poeng bak åttendeplasserte Lørenskog. I forrige ble David Nilsson haldensernes eneste målscorer da det ble tap 5-1 mot Ringerike. På overgangsmarkedet ser de ut til å være ferdighandlet for sesongen, da det ikke har vært noen aktivitet på en stund. Haldenserne har fått et brutalt møte med eliteserien i norsk hockey, men har også vist mye pågangsmot og kan på ingen måte undervurderes.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Comet har møttes tre ganger tidligere denne sesongen, to ganger i Halden og en gang i Fredrikstad. De to første kampene var Sondre Grønli het på grøten med en scoring i hver kamp, mens Magnus Nybraaten Hansen scoret mot gamle lagkamerater da Stjernen vant 6-4 i det tredje oppgjøret.

Status Stjernen
Stjernen ligger på sjetteplass på tabellen, og med atten seire og atten tap har de sanket totalt 52 poeng etter trettiseks spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter seks poeng bak Frisk Asker og femten poeng foran Lillehammer. I forrige runde havnet Stjernen tidlig under mot Frisk Asker, og måtte se seg slått 4-3 til tross for en sterk opphenting. På overgangsmarkedet har Stjernen sittet stille i båten. Man holder nok øynene åpne, men ikke for enhver pris, spesielt ikke siden våre unge og lovende har kommet opp og gjort sine saker meget bra. Stjernen viste vilje ved å hente opp Frisk Askers ledelse i forrige runde, og tross tap så er det mye positivt å ta med seg inn til kampen mot Comet.

Eskil Stene, Håkon Imset Stormli, Andreas Røykås Marthinsen, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Mattias Juntti hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Statistikk for sesongen 23/24:

Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 49 poeng (24 + 25)
Comet: Pelle Hedlund 19 poeng (8 + 11)

Utvisninger:
Stjernen: Ludvig Jardeskog 45 minutter
Comet: Pelle Hedlund 52 minutter

Overtall:
Stjernen: 18,1%
Comet: 10,6%

Undertall:
Stjernen: 77,4%
Comet: 66,5%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 89,8% / Laban Byrkjeland 91%
Comet: Arvid Ljung 87% / Kristian Høvik 82% / David Otter 90,2%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 16:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.