• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Frisk Asker

EHL feirer Pride Week for å markere mangfold og inkludering – hockey er for alle. Dermed er det duket for Pride-kamp når våre røde helter har reist til Varner Arena for å møte Frisk Asker, som også er en viktig kamp med tanke på tabellposisjoner inn mot årets sluttspill.

Kveldens motstander
Frisk Asker ligger på femteplass på tabellen, og med atten seire og sytten tap har de sanket totalt 55 poeng så langt etter trettifem spilte kamper. Dermed ligger askerbøringene ti poeng bak Sparta og tre poeng foran Stjernen. I forrige runde plukket tidligere Grüner-spiller Tobias Skuterud et mål og en målgivende da Comet ble beseiret med 4-1 i Varner Arena. Litt aktivitet har det vært på overgangsmarkedet da målvakten Tinius Mathias Johansen har signert en kontrakt med Asker ut sesongen, og Olivier Dame-Malka har meldt overgang til ungarske Budapest Jègkorong Akadèmia HC, mens Ludvig Lafton har signert for Färjestad BKs J20-lag. Tangotrøyene fra Asker har tre seire på de fire siste kampene, så det vil fort bli et lag med selvtillit som Stjernen skal bryne seg på i kveld.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Frisk Asker har møttes fire ganger tidligere denne sesongen, og har vunnet to hver. Asker vant det første oppgjøret, mens Stjernen tok seieren i de to neste, før askerbøringene vant det fjerde møtet mellom lagene.

Status Stjernen
Stjernen ligger på sjetteplass på tabellen, og med atten seire og sytten tap har de sanket totalt 52 poeng så langt etter trettifem spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter tre poeng bak Frisk Asker og seksten poeng foran Lillehammer. I forrige runde sto målvakt Laban Byrkjeland en sterk kamp mellom stengene, og reddet alle straffeslagene da Stjernen beseiret Vålerenga på straffer. J.J. Piccinich var for øvrig den eneste som scoret på straffene. På overgangsmarkedet er det liten aktivitet for øyeblikket, men på grunn av noen skader her og der har flere av våre yngre spillere fått muligheten. Stjernen har også tre seire på de fire siste kampene, så det ligger an til en jevnspilt batalje i Varner Arena i kveld.

Håkon Imset Stormli, Andreas Røykås Marthinsen, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Mattias Juntti hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Pride-drakt auksjon Nå kan du sikre deg en av de unike pride-draktene til våre spillere. Ti stk. Stjernen Hockey Pride-drakter ligger nå ute under "Auksjoner" i Stjernen-appen. Auksjonen avsluttes søndag 4. februar mellom 20.00-20.45. På mandag legges resten av draktene ut i en ny auksjon. Halvparten av inntektene går til Pride Fredrikstad, den andre halvparten til klubben.

Statistikk for sesongen 23/24:
Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 48 poeng (24 + 24)
Frisk Asker: Tobias Lindström 35 poeng (18 + 17)

Utvisninger:
Stjernen: Ludvig Jardeskog 45 minutter
Frisk Asker: Alexander Bonsaksen 61 minutter

Overtall:
Stjernen: 18,4%
Frisk Asker: 19,1%

Undertall:
Stjernen: 76,9%
Frisk Asker: 80,3%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 89,8% / Laban Byrkjeland 91,1%
Frisk Asker: Henrik Fayen-Vestavik 90,4% / Tinius Mathias Johansen 0%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 19:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.