• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Lørenskog
LOR

Før gratiskamp mot Lørenskog

Stjernen inviterer til gratiskamp i Stjernehallen når våre røde helter møter Lørenskog i kveld. Begge lag har mye å spille for og ønsker å oppnå best mulig posisjon på tabellen inn mot årets sluttspill.

Kveldens motstander
Lørenskog ligger på åttendeplass på tabellen, og med ti seire og tjueåtte tap har de sanket totalt 33 poeng så langt etter trettiåtte spilte kamper. Dermed ligger de elleve poeng foran Ringerike og syv poeng bak Lillehammer. I forrige runde var svenske Christian Blomqvist eneste målscorer da de tapte 1-4 mot Frisk Asker i Lørenskog Ishall. Litt aktive på overgangsmarkedet har LIK også vært, da backen Thomas Higson er lånt inn fra Stavanger Oilers. Lørenskog har fire strake tap på de fire siste kampene, men det har vært jevne tap hvor LIK åpenbart ikke har gitt fra seg poengene frivillig.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Lørenskog har møtt hverandre fire ganger hittil denne sesongen, og Stjernen har vunnet alle. De to siste oppgjørene gikk til overtid og var målrike med henholdsvis 7-6 og 7-8 som resultater.

Status Stjernen
Stjernen innehar sjetteplassen på tabellen, og med tjue seire og nitten tap har de sanket totalt 58 poeng så langt etter trettini spilte kamper. Dermed er de røde ni poeng bak Frisk Asker og atten poeng bak Lillehammer. I forrige runde ble det tett og jevnt i DNB Arena, men måtte til slutt gi tapt med 3-2 mot Stavanger Oilers, hvor Stian Nybraaten Hansen og Grant Mismash scoret målene for Stjernen. Våre røde helter har to seire på de fire siste kampene, og bør sikre nye poeng i kveldens gratiskamp i jakten på femteplassen.

Eskil Stene, Håkon Imset Stormli, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Didrik Utter og Erik Erkleiv hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Billetter
Billetter til dagens gratiskamp kan hentes utenfor Stjernehallen fra kl. 17:00. Skal du på kamp med flere? Send en mail til [email protected], så ordner vi seter til dere samlet.

Fan Zone
Møt Stjernenspillerne Filip Gunnarsson, Brendan Ellis og Jarl Tillman 10 min. etter kampslutt. Her blir det muligheter for autografer og selfier. Dette vil skje i rundvantet (utenfor isen) ved hovedinngangen!

Statistikk for sesongen 23/24:

Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 53 poeng (25 + 28)
Lørenskog: Vegard Faret 39 poeng (21 + 18)

Utvisninger:
Stjernen: Ludvig Jardeskog 51 minutter
Lørenskog: Fredrik Pedersen 43 minutter

Overtall:
Stjernen: 17,7%
Lørenskog: 18,1%

Undertall:
Stjernen: 78,8%
Lørenskog: 75,7%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 90,1% / Kasper Laban Byrkjeland 91%
Lørenskog: Anders Iversen Haugum 88,4% / Alexander Nilsson 87,8%

Følg kampen:
-Har du ikke mulighet til å se kampen LIVE i Stjernehallen, kan du se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.