• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Sparta
SPA

Før kampen mot Sparta

Billetter har bortimot blitt revet vekk for å få med seg denne sesongens siste lokaloppgjør mot den blå biten av fylket. Sarpingene møter Stjernen i Stjernehallen, og våre røde helter vil gjøre sitt for at alle poengene blir igjen på denne siden av Rolvsøybrua.

Kveldens motstander
Sparta ligger på fjerdeplass på tabellen, og med tjueåtte seire og tretten tap har de sanket totalt 76 poeng så langt etter førtien spilte kamper. Dermed ligger sarpingene seks poeng foran Frisk Asker og tretten poeng bak Stavanger Oilers. I forrige runde ble den returnerte Lars Lundberg matchvinner da Sparta slo Frisk Asker 2-1 i Sarpsborg Litt aktivitet på overgangsmarkedet før fristen gikk ut har det også blitt – Lars Lundberg har altså gjort comeback, mens Mikkel Øby-Olsen er innlånt fra IK Oskarshamn for resten av sesongen. Sparta har to seire og har sluppet inn 20 mål på de fire siste kampene, så de blå vil nok virkelig ha fokus på det defensive.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Sparta har møttes tre ganger så langt denne sesongen. J.J. Piccnich ble matchvinner da Stjernen vant det første oppgjøret, mens Stian Nybraaten Hansen og Emil Buskoven har vært de eneste målscorerne da sarpingene har vunnet de to neste møtene.

Status Stjernen
Stjernen ligger på femteplass på tabellen, og med tjueto seire og nitten tap har de røde sanket totalt 63 poeng så langt etter førtien spilte kamper. Dermed ligger Stjernen syv poeng bak Frisk Asker og tjue poeng foran Lillehammer. I forrige runde reddet Laban Byrkjeland flere straffeslag, da de røde vant 4-5 etter straffeslag mot Ringerike på borteis. Stjernen har ikke hatt noen aktivitet på overgangsmarkedet før fristen, men fortsetter å gi våre egne unge og lovende muligheter til å kjenne på nivået. Våre røde helter har tre seire på de fire siste kampene, og har satt 17 pucker i mål – med defensivt fokus, men også opprettholde den målproduksjonen, så er det gode muligheter for seier til trener Fredrik Johanssons menn.

Eskil Stene, Håkon Imset Stormli, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Didrik Utter og Mattias Juntti hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Statistikk for sesongen 23/24:

Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 55 poeng (25 + 30)
Sparta: Hans Kristian Jakobsson 56 poeng (16 + 40)

Utvisninger:
Stjernen: Ludvig Jardeskog 51 minutter
Sparta: Niklas Roest 66 minutter

Overtall:
Stjernen: 19,9%
Sparta: 22,4%

Undertall:
Stjernen: 79,5%
Sparta: 90,3%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 90,1% / Kasper Laban Byrkjeland 91%
Sparta: Bence Bàlizs 91,7% / Mathias Schippers Landa 82,9%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 19:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.