• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Sparta
SPA
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Sparta

Stjernen avslutter seriespillet i årets sesong ved å reise til nabobyen for nok en gang å måle krefter mot Sparta. Tabellsituasjonen er allerede avklart, men en skalp mot erkerivalen hadde unektelig bygd mye selvtillit foran sluttspillet.

Kveldens motstander
Sparta ligger på fjerdeplass på tabellen, og med tretti seire og fjorten tap har de sanket totalt 82 poeng så langt etter førtifire spilte kamper. Dermed ligger sarpingene tre poeng foran Frisk Asker og fjorten poeng bak Vålerenga. I forrige runde måtte sarpingene ut i overtid hjemme mot Ringerike før Jonathan Hermansson ble matchvinner og sikret to poeng. Siden Mikkel Øby-Olsens ankomst fra Oskarshamn IK har den eneste aktiviteten på overgangsmarkedet vært en forlengelse av kontrakten med Henrik Knold. Sparta har tre seire på de fire siste kampene, og har fått skrudd til det defensive, så det blir en tøff match i Sparrta Amfi.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Sparta har møttes fire ganger så langt denne sesongen. J.J. Piccnich ble matchvinner da Stjernen vant det første oppgjøret, mens sarpingene har stukket av med seieren de tre neste møtene.

Status Stjernen
Stjernen ligger på sjetteplass på tabellen, og med tjuefire seire og tjue tap har de røde sanket totalt 69 poeng så langt etter førtifire spilte kamper. Dermed ligger Stjernen seks poeng bak Frisk Asker og tjueen poeng foran Lillehammer. I forrige runde vant de røde 5-2 i et annet lokalderby, hjemme mot Comet fra Halden, nok en gang med lokale spillere på scoringslisten da brødrene Nybraaten Hansen plukket poeng. Stjernen har sittet stille i båten på overgangsmarkedet, men har fått god hjelp fra U20-spillerne som har tatt utfordringen på strak arm. Stjernen har også tre seire på de fire siste kampene og har scoret 18 mål, så de røde vet definitivt hva som må til for å vinne kamper.
Sportssjef Darren Treloar informerer om at flere spillere står over dagens kamp da det er noen skavanker og det ønskes at de er 100% inn mot sluttspillet.

JJ Piccinich, Austin Cangelosi, Ludvig Jardeskog, Brendan Ellis, Eskil Stene, Håkon Imset Stormli, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Didrik Utter, Erik Erkleiv, Emilio Törnwall, Gabriel Johansen og Mattias Juntti hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Statistikk for sesongen 23/24:

Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 58 poeng (27 + 31)
Sparta: Hans Kristian Jakobsson 60 poeng (17 + 43)

Utvisninger:
Stjernen: Ludvig Jardeskog 53 minutter
Sparta: Niklas Roest 66 minutter

Overtall:
Stjernen: 20%
Sparta: 22,7%

Undertall:
Stjernen: 79,6%
Sparta: 90,5%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 90,1% / Kasper Laban Byrkjeland 91,1%
Sparta: Bence Bàlizs 91,8% / Mathias Schippers Landa 82,9%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 16:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.