• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Ringerike
RIN

Før kampen mot Ringerike

Hvis man har lyst til å se Stjernen kjempe om nye poeng hjemme i Stjernehallen før julemiddagen skal inntas, så er kveldens kamp mot Ringerike siste mulighet. Panterne fra Hønefoss har tatt turen til Plankeby’n for å møte våre røde helter til en ny dyst til Fjordkraft- ligaen.

Kveldens motstander
Ringerike befinner seg på niendeplass på tabellen – fire poeng foran Grüner og åtte poeng bak Manglerud Star på åttendeplass, som for øvrig er den siste plassen som kvalifiserer til sluttspillet. Etter 24 spilte kamper har det blitt tre seire og 21 tap som gir Ringerike elleve poeng totalt så langt. Laget fra Hønefoss gjorde en god figur i fjor, og så kanskje ikke for seg at årets sesong skulle bli såpass tung som den har vært så langt. Det bør vel nevnes at ringerikingene også har slitt en del med skader. I løpet av de seks siste kampene har det blitt kun en seier da de vant 3-7 mot Manglerud Star på borteis i november. Men tross tap, så har de siste kampene vært tette og jevne mot blant annet Sparta, Vålerenga og Frisk Asker. Det er et lag man skal vokte seg mot å undervurdere.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Ringerike har møtt hverandre to ganger tidligere denne sesongen, og i begge oppgjørene har våre røde helter tatt seieren og alle poengene. I Stjernehallen ble det 5-2 etter mål av Cangelosi, Piccnich og Engeland Andersen, mens i Schjongshallen endte kampen 2-7 hvor blant annet Stian Kaltrud Nystuen (fire ganger) og Jarl Fredrik Tillman fant veien til nettmaskene.

Status Stjernen
Stjernen innehar sjetteplassen på tabellen – ti poeng foran Lillehammer og à poeng med Storhamar på femteplass. Årets Fjordkraft-liga er rekordjevn og mellom sjetteplass og andreplass så skiller det to poeng. Etter 25 spilte kamper har det blitt seksten seire og ni tap som har gitt rødbuksene 47 poeng så langt denne sesongen. Stjernen innledet sesongen knallsterkt, men da ligaen tok en landslagspause så har det trøblet litt. Laget har falt til sjetteplass, men som nevnt, så er ligaen utrolig jevn slik at det ikke skal mye til før man er med i toppen igjen. På de seks siste kampene har Stjernen tre seire og tre tap – og det virket som at det løsnet litt i forrige runde med hele 2-11 mot Grüner. Seks spillere var ute med skade i den kampen – følg med her for oppdatert status på spillertroppen foran kveldens kamp. Våre røde helter er selvfølgelig topp motiverte for å vinne og ta alle poengene mot Ringerike.

Det er dessverre noen usikre "kort" til dagens kamp, så troppen vil ikke bli klar før nærmere kampstart melder trenerne i formiddag. Vi håper i det lengste at en, eller flere av spillerne som har vært skadet de siste kampene, er tilbake i troppen til kveldens kamp mot Ringerike. Kevin Davis, Filip Gunnarsson, Jarl Tillman, Brendan Ellis, Emil Buskoven og Douglas Byrkjeland var alle ute med skade i forrige kamp.

Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Totalt for sesongen 22/23:
Poengkongen:
Stjernen: John Nicholas Piccnich 33 poeng (10 + 23)
Ringerike: Leonards Rimjans 17 poeng (8 + 9)

Utvisninger:
Stjernen: Benjamin Byrkjeland 43 minutter
Ringerike: Thor Jørgen Friestad 56 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 20%
Ringerike: 21,4%

Undertallspill:
Stjernen: 80,9%
Ringerike: 69,4%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 89,6% / Preben Rabben Arntsen 93,3%
Ringerike: Mattias Pettersson 87,4% / Jørgen Rønning 89%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:00. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.